Mobil uden simlås

Mobiltelefoner uden Simlås!

Her på mobil kontant beskæftiger vi os med de lovlige løsninger mht simlås.
Du kan altså med det samme godt surfe videre hvis du leder efter et program eller en service til at fjerne simlås på en mobiltelefon.

Vi vil på denne side ganske kort beskrive hvad en SIMLÅS er for noget.

Simlås

Når du køber en mobiltelefon, låser selskabet du køber den af, så den KUN kan bruges med simkort lavet af dem, det kalder man en såkaldt simlås.

Låsen fungere på den måde, at mobiltelefonen ganske enkelt vil ignorere et simkort fra en anden leverandør og dermed ikke virke.

Baggrunden for låsen af simkortet i mobiltelefonen skal findes i selskabernes forsøg på at sikre sig, at du ikke får en billig telefon af dem og ganske enkelt udbytter simkortet og dermed ringer igennem et andet selskab.
Læs om mobildækning her

Får du tilskud får du også simlås

De helt billige mobiltelefoner til f.eks 1 krone koster jo ikke 1 krone i indkøb for mobilselskaberne. Du får altså et såkaldt tilskud eller special rabat om man vil og derfor vil mobilselskabet naturligvis sikre sig at de tjener den rabat ind igen, før du finder på at skifte til et nyt selskab.

Du er bundet i 6 måneder med simlås

Efter 6 måneder, kan du ringe ind og bede om at få låst din mobiltelefon op.
Du får en kode som du skal indtaste og herefter kan du benytte telefonen med et hvilket som helst selskab og abonnement.