Fiber internet i Brenderup og på Fyn

Bestil fiber bredbånd på FynFiber er fremtidens internetløsning til den krævende familie, der ikke vil gå på kompromis med oplevelserne online.
Med en fibernet opkobling får du samme høje stabile hastighed BEGGE veje, hvilket betyder top hastighed også selv om der games, streames film eller downloades filer af flere brugere i boligen på samme tid.

Vi anbefaler en 100 / 100 mbit forbindelse, der dækker langt de fleste -også større familiers behov.

Prisen for 100 / 100 er kr. 299,- pr. måned, første måned er uden betaling (1495,- min. pris)
Skal der virkelig fart på er en 300 / 300 optisk forbindelse, der hvor det begynder at blive rigtig hurtigt og I aldrig vil opleve ventetider – om I så ser flere film på samme tid i 4K opløsning.

Prisen for 300 / 300 mbit er Kr. 349,00 pr. måned. Første måned er uden betaling. (1745 min pris)

Fiber i Brenderup og på Fyn– Hvordan

I dag har Energifyn et samarbejde med WAOO der sørger for alt det administrative – det betyder at det er dem du skal bestille din nye fiberforbindelse hos og det gør du nemt online på deres hjemmeside.

Bestil fiber internet hos WAOO her.

Installation

Efter bestilling modtager du en wifi router, der skal monteres senere, når du har fået gravet fiberrør ned fra skel af din grund ind til boligen.

Du vil blive kontaktet vedr. gravearbejdet fra skel til boligen – alt efter område på Fyn er det forskelligt om det tilbydes gratis eller du får udleveret rør og selv skal grave.

Efter rør er monteret kommer en montør og skyder fiber ind i røret og monterer din Router.

Læs nyheder om det nye 5G her